5 Kasım 2013 Salı

Remember, remember the 5th of November!

Saat 23:59 'da salonun ışığı söndü annem pastasıyla içeriye girdi. Teyzem, kardeşim 'iyii kii doğduun berrriiil' diyor.. O sırada Gül Lokum'u aradı 'KAPIYI AÇÇ' Limonla gelmişler ellerinde balonları, tabikii gelmelerini bekliyordum. Bu artık bir gelenek. Geçen sene Acıbadem'e taşındığım için köprü azizliğine uğradılar 15 dakika geç gelmişlerdi. Bu yıl temkinliler gelip aşağıda beklemişler. Ayy bu kızları yerim!!! Apartmanda bağıra bağıra şarkı söylüyorlar. Gelin gelin çay var dedik, heep beraber oturduk gülüdük, eğlendik. Gelen aramalara cevap vermekten (onların yanına geri döndüğümde her konuştuğumu anlattığım için) ve mesajları cevaplamaktan pek vakit geçirememiş olabilirim ama olsun yine de beraberdik.
Bazı telefon konuşmalarında duygulanıp ağladım, bazılarında kahkahalarla güldüm, özlediğimi hissettim,bazılarında iyi ki ayrılmışım dedim ama hepinize çok teşekkür ederim.. Hatırlayan ve kutlayan herkes beni çok mutlu etti. Ofiste de bir bayram havası var, çünkü 1 hafta içine 4 kutlama var hepsini bugün kutluyoruz!
Bazı insanlar yanında olmaz belki de olamaz ama bir telefon konuşması, bir mesajla aslında hep yanında olduğunu hissedersin. Ben bunu dün gece ve bugün bunu bir çok kez hissetim, iyi ki varsınız.
Özellikle canım annecim; beni iki kez doğurduğun, bunca yıl hep beni koşulsuz sevdiğin, beni sevgiyle büyüttüğün, her düştüğümde kaldırdığın, tüm kaprislerime inatlarıma katlandığın için en çok sana teşekkür ederim.

Not: Arkadaşınız doğum günü yapıyorsa sebep bulmayın, bu zamanın yarını var. Belki ben de hasta olabilirim, belki düğünüm olur. Unutmayın, ben bir Akrep'im!

Bu yeni yaşımda ailemle, sevdiklerimle beraber, mutlu ve her şeyden önemlisi sağlıklıyım. Aşk'ta olduğunda her şey tamam olacak :)

ve son olarak;

Remember, remember the 5th of november!



5 yorum:

  1. iyiki doğdun ,iyiki varsın.

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  3. İyi ki doğdun Berilcim :) Nice senelere.Blogunda hayırlı olsun.Face'de görünce bende hemen takibe alıyım dedim :)

    YanıtlaSil
  4. Çok iyi yapmışssın, güzel dileklerin için çook teşekkür ediyorumm!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim bloguma da beklerim canım .
      http://bordoduslerim.blogspot.com/

      Sil